Portabla instrument

GasData (biogas)

Engelsk tillverkare av bärbara instrument av hög kvalité för i huvudsak biogas.  Mäter Koldioxid, CO2 och Metan, CH4 mäts med IR-teknik. Syre, O2 och SVavelväte H2S mäts med Elektrokemiska celler. Instrumentet kan logga mätvärdena. Det finns även en möjlighet att mäta flöde, tryck osch temperatur med detta instrument.

ALTER (biogas)

Polsk tillverkare av lite enklare instrument. Mäter Koldioxid, CO2 och Metan, CH4 mäts med IR-teknik. Syre, O2 och Svavelväte H2S mäts med Elektrokemiska celler. 

 

Restmetanmätare

Vi har gjort vårat egna portabla metanmätare som bygger på Extevent gasdetektor som mäter mellan 0-10 000 ppm (0-1% vol.) CH4. Monterat i en väska med pump och display för presentation av mätvärdet. Utrustningen är Nätansluten 203 VAC.

 

Daggpunkt

Vi har gjort vår egna portabla daggpunktmätare. Vi använder Michell EasiDew Pro IS med en ca 10 m lång kabel förpackad i en kraftig plastväska. I väskan finns en display som visar uppmätt värde. Det portabla instrumentet är gjort för att kunna mäta under en längre tid. Utrustningen är nätansluten 203 VAC.